Vedlegg


10.01.22

OFTENESVIGA - Nytt år, og flotte muligheter i Oftenesviga! 

Ønsker du å bo sjønært, i et nytt og innholdsrikt boligområde - med aktivitetstilbud for både store og små? Da kan Oftenesviga være noe for deg! 

Interessen for å bo i Oftenesviga er stor. Byggeaktiviteten er i full gang og de første familiene flytter inn i sine nye hjem om bare noen få måneder. 

Det er fremdeles mulighet til å sikre seg tomt her. Vi har ledige byggeklare eneboligtomter med fantastisk beliggenhet – sol fra morgen til kveld.
Vi anbefaler en tur innom, både boligområdet - men og aktivitetsområdene som lekeplssen, strandsonen, og stien rundt området og ned til volleyballbanen og båtplassene. 

Tomtene selges uten byggeklausul – hver enkelt står fritt til å velge arkitekt, byggmester, husleverandør og lignende.
Det vil også være mulighet for kjøp av båtplass.
 
Interessert?
– ta gjerne kontakt med Repstad Eiendom for en prat og gjennomgang av aktuell tomt.

Bjørn Stephansen – tlf 415 65391.

DJI_0147-Pano-kopi.jpgDJI_0229-kopi.jpgDJI_0289-kopi.jpgDJI_0217-kopi.jpg
03.11.21


OFTENESVIGA - Utbyggingen av Oftenesviga boligområde er en full gang.


Interessen for å bo i Oftenesviga er stor. Byggeaktiviteten er i full gang og de første familiene flytter inn i sine nye hjem i løpet av vinteren.

Det er fremdeles mulighet til å sikre seg tomt her. Vi har ledige byggeklare eneboligtomter med fantastisk beliggenhet – sol fra morgen til kveld.
Det anbefales en tur i området, mulig dere finner deres drømmetomt? 
Tomtene selges uten byggeklausul – hver enkelt står fritt til å velge arkitekt, byggmester, husleverandør og lignende.
 
Det er opparbeidet spennende lekeplasser med gode og varierte aktivitetstilbud.
Det vil også være mulighet for kjøp av båtplass.
 
Interessert?
– ta gjerne kontakt med Repstad Eiendom for en prat og gjennomgang av aktuell tomt.

Bjørn Stephansen – tlf 415 65391.

 
15.jpg5.jpg8.jpg11.jpg9.jpg13.jpg

18.06.2021

 

Lekeplasser i Oftenesviga er ferdigstilt!

Der barn trives – trives også voksne!
Lekeplassene i Oftenesviga er ferdigstilt, og det gleder oss stort å se både barn og voksne benytte seg av områdene!

Lekeplassene består blant annet av:

  • Klatre- og taulek
  • Trippelvippe
  • Fugleredehusker
  • Sklie
  • Sandlek
  • Karusell
  • Svevebane
  • Klatremast
Ny kvartalslekeplass.jpgoftenesv_26.jpgKvartalslekeplass ved stranden.jpgoftenesv_28.jpgoftenesv_14.jpgDJI_0011.JPGVelommen til stranda.jpgoftenesv_29.jpgBading på friområdet.jpg
28.04.2021

Det nærmer seg ferdigstillelse av Oftenesviga

Det arbeides for fullt i Oftenesviga, både med tomtene og med området rundt. Onsdag startet arbeidet med asfalteringen, en viktig milepæl i prosjektet.

 Oftenesviga har mye å by på, båtplasser, friområder, sandstrand, badebrygge, turløyper, lekeplasser, nærmiljøpark – en rekke kvaliteter for et boområde av høy kvalitet!
DJI_0099.JPGDJI_0097.JPGDJI_0098.JPGDJI_0069.JPGDJI_0113.JPG
11.02.2021

Oftenesviga akebakke


Arbeidet med akebakken er i sluttfasen. Den vil være klar til bruk neste vinter. Nå monteres lys. Dette blir en rå bakke med helning på 22%.  
Her vil det garantert bli mye fart og moro for både barn og voksne.  
Kart kopia.jpg2021-02-08 13.23.38.jpg
22.12.2020

Vi ønsker dere alle en God Jul og et Godt Nytt År!

Julehilsen
Bjørn og Ole Johan i Repstad Eiendom
22.12.2020

I tillegg til Kjellandsmarka, vil Oftenesviga også tilby en egen intern turløype, markert rosa på landskapsplanen. Arbeidet her er i sluttfasen og det er opparbeidet gruset stier med bredde på ca 2 meter. Stien går fra boligområdet ned til friområdet og ny båthavn og videre rundt til stranda. Det planlegges lys langs stien. Så ved innflytting vil ca 1 km nærlysløype stå klar til bruk.
landskapsplan.jpg
22.12.2020

Det er dannet en dugnadsgjeng som rydde stier, ta bort kvister og utvide de gamle stiene ved Kjellandsvannet. Målet er å ruste opp 3 kilometer med gamle stier, i tillegg skal det gruses en gammel traktorvei på omkring 800 meter. Når stiene er ryddet vil Repstad Eiendom se på om det skal bygges noen broer, slik som det har blitt gjort i de eksisterende løypene.

Dette arbeidet er en del av et større prosjekt med å utvikle grønnstrukturen i Kjellandsmarka, og planen er at Kjellandsmarka skal fremstå som et flott turområde som tiltrekker seg alle aldersgrupper og gir sunne og gode opplevelser for hele familien.
1.jpg
22.12.2020

Neste sommer skal en helt ny småbåthavn stå klar rett nedenfor tomtene (på odden ved sandvolleyballbanen). Det blir 26 båtplasser for beboere i Oftenesviga.

Vi kommer tilbake til priser og lignende i løpet av vinteren.
marina.jpg
22.12.2020

Det er fremdeles stor interesse for området og tomtene. Vi har solgt 21 eneboligtomter og 3 tomter regulert for tomannsboliger. Det er gledelig å informere om at vi har kjøpere fra hele landet.  

Grunnarbeid pågår for fullt. Det utføres sprengningsarbeid, høyspentledninger er fjernet og veier i området opparbeides. Mye stein kjøres nå ut av området.

I vinter ferdigstilles kvartalslekeplassen ved stranda. Dette blir en større lekeplass med mange ulike aktiviteter og utsikt mot sjøen og stranda.
24.09.2020

Den sjønære beliggenheten med nærhet til strand, svaberg, badebrygge og båthavn er kvaliteter mange setter pris. Det har vært og er stor interesse for området og tomtene. Dette har resultert i 14 solgte eneboligtomter og salg av 3 tomter regulert for tomannsboliger. Vi gleder oss til fortsettelsen!
 
Grunnarbeid i området er godt i gang. Adkomsten inn i området er etablert, høyspentledninger legges i bakken og veier i området opparbeides. Det er god fremdrift og ukentlig skjer det endringer i landskapet. Tomtene skal være klare for overtakelse og bygging i løpet av mai/juni neste år. Da skal veier være asfaltert og lekeplasser ferdigstilt. Nå i høst starter vi på arbeidet med kvartalslekeplassen ved stranda. Dette blir en større lekeplass med mange ulike aktiviteter og utsikt mot sjøen og stranda.
 
Dersom dere ønsker å befare området og tomtene, er det selvfølgelig mulighet for det. Vær forsiktig i anleggsområdet og meld fra til oss dersom dere skal inn i området i arbeidstiden. Hjelm og vest er påkrevd.
 
Hilsen 
Bjørn og Ole Johan i Repstad Eiendom
Kvartalslekeplass-scaled.jpg
18.08.2020

Det er full rulle på Oftenesviga, grave og spreningsarbeidene er i full gang. Selv om sommerferien er over for de fleste viser varmestokken hele 25 grader og det er det flere som nyter i Oftenesviga!
DJI_0038.jpgDJI_0012.jpgIMG_5449.jpgIMG_5455.jpgIMG_5450.jpgBjørn og Ole Johan på stupetårnet.jpg